ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κανείς δεν περισσεύει…

Ο Ολυμπιακός έχει να διαχειριστεί ένα πολύ ζόρικο δίμηνο και καλείται να ξεπεράσει τα διαδοχικά εμπόδια στην επαρχία.
Ολυμπιακός: Κανείς δεν περισσεύει…

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα-«βουνό» σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίζοντας Πρωτάθλημα, Κύπελλο, και Europa League.

Η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί εμβόλιμα το διήμερο 30/31 Ιανουαρίου ύστερα από απόφαση της Super League και ο Ολυμπιακός έχει ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά του, με κομβικές αναμετρήσεις μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το εξ αναβολής ματς με τη Λάρισα θα διεξαχθεί στο φαληρικό γήπεδο στις 30 του μήνα, αλλά νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν διαδοχικά εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (13/1), τον ΠΑΣ Γιάννινα (19/1) και τον Αστέρα Τρίπολης (27/1).

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ακόμα σε επαρχιακή έδρα στη φετινή Super League, μετρώντας μία ήττα από τον ΟΦΗ (1-0) και μία ισοπαλία με την Ξάνθη (1-1). Γενικότερα, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να δώσουν 10 αγώνες μέσα στις επόμενες 40 ημέρες! Από τις 13 Ιανουαρίου έως και τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου στις 21 Φεβρουαρίου για τη φάση των «32» του Europa League. Θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες και κανείς δεν περισσεύει…

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Τσιμίκας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Κανείς δεν περισσεύει…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.