ΠΑΟΚ

Θέλει Πάμπλο Γκαρσία η Οσασούνα!

Ισπανικό ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό τεχνικό
Θέλει Πάμπλο Γκαρσία η Οσασούνα!

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Οσασούνα, έχει τιμήσει τη φανέλα του συλλόγου (79 συμμετοχές) και οι άνθρωποί της θέλουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει κατακτήσει πέρσι το πρωτάθλημα με την Κ20 του ΠΑΟΚ ενώ φέτος οδεύει για τη δεύτερη διαδοχική μεγάλη επιτυχία της προπονητικής του καριέρας.

Πάντα υπάρχει ενδεχόμενο εάν το καλοκαίρι αποχωρήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον πάγκο του Δικεφάλου, ο Πάμπλο Γκαρσία να είναι ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης όμως κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον.

Ωστόσο, η ήδη πολύ καλή πορεία του με τους μικρούς των «ασπρόμαυρων» έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων με την Οσασούνα, που τον γνωρίζει καλά να επιθυμεί να τον εντάξει στο προπονητικό της τιμ.

Θέλουν… τζάμπα τον Ουάρντα!

Αποκλειστικό: Ταξίδι Μπράνκο για Μπονατίνι, αν χαλάσει παίρνει Μπεργκ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει Πάμπλο Γκαρσία η Οσασούνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.