ΑΡΗΣ

Άρης: Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Κορχούτ

Ο Άρης υποδέχεται το απόγευμα τον Μιχάλι Κορχούτ και αφού περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς
Άρης: Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Κορχούτ

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Λαμία την προσεχή Δευτέρα, αλλά έχει στο μυαλό του και στις μεταγραφικές υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα.

Η μία πάντως αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, αφού ο Μιχάλι Κόρχουτ αναμένεται το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Άρη.

Ο Ούγγρος αριστερός μπακ θα βρίσκεται στην πατρίδα μας, στις 18:15 και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή, Ντίνο Διαμαντόπουλο και τον πρόεδρο, Θοδωρή Καρυπίδη.

Το Σάββατο το πρωί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπό την προϋπόθεση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε θα υπογράψει και θα τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή.

Άρης: Συμφωνία με τον Ούγγρο Μιχάλι Κόρχουτ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έκανε δικό του τον Τόνσο ο Άρης!

Άρης: Ανησυχία με Γιουνές

Άρης: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Κορχούτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.