ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Χωρίς Ντίας στο Περιστέρι

Ο Παναιτωλικός δεν έχει τον Χόρχε Ντίας στο ματς με τον Ατρόμητο – Δεδομένη η απουσία των Καμαρά, Ηλ. Γιαννιώτη, Έρικσον, Πάουλο – Στην αποστολή οι Αμαράλ, Γκούγκα και ο Μιχάι
Παναιτωλικός: Χωρίς Ντίας στο Περιστέρι

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε με ένα απρόοπτο την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, το Σάββατο το απόγευμα (12/1, 19:00).

Ο Χόρχε Ντίας ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, η οποία δεν του επέτρεψε να γυμναστεί τις προηγούμενες μέρες και κατ’ επέκταση τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Εκτός φυσικά είναι και οι μόνιμοι τραυματίες Μάρκος Πάουλο, Σεμπάστιαν Έρικσον, Αλχασάν Καμαρά και Ηλίας Γιαννιώτης.

Αντίθετα, για πρώτη φορά στην αποστολή είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, αλλά και ο Ενέα Μιχάι, για πρώτη φορά από τον περασμένο Οκτώβριο!

Αναλυτικά στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο βρίσκονται οι: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Λουσέρο, Αμαράλ, Μιχάι, Χαντάκιας, Μαλής, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Ουίλιαν, Αγρόδημος, Μανά, Μπελεβώνης.

Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκαν τα δύο νέα αποκτήματα! (pics)

Παναιτωλικός: Ο μποναμάς της μεταγραφής του Ρότσα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Χωρίς Ντίας στο Περιστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.