ΑΕΚ

Σαμπανάτζοβιτς: «Μεγάλο βήμα το συμβόλαιο με ΑΕΚ»

Δείτε το μήνυμα του 19χρονου μέσου που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την Ένωση
Σαμπανάτζοβιτς: «Μεγάλο βήμα το συμβόλαιο με ΑΕΚ»

Ιδιαίτερα χαρούμενος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος συνοδεία του πατέρα του, Ρέφικ, υπέγραφε πενταετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο 19χρονος Βόσνιος χαφ, με μήνυμα που κοινοποίησε στα social media, υποστήριξε:

«Χαίρομαι που υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο με μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς και τους φίλους που με στήριζαν και ιδιαίτερα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την μεγάλη υποστήριξη.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Ζελέζνιτσαρ για όλα όσα μου έδωσε και ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό την μισή χρονιά που απομένει. Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου».

Όσο για τον πατέρα του, ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς σημείωσε για το συμβόλαιο του γιου του στην ομάδα με την οποία βίωσε αξέχαστες στιγμές:

«Η λέξη ευτυχισμένος είναι μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματά μου. Είμαι συγκινημένος που ο γιος μου θα παίξει στη μεγάλη ΑΕΚ και που θα έχει τον ίδιο πρόεδρο με εμένα, έναν άνθρωπο στον οποίο οφείλω πολλά και που με βοήθησε πολύ. Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τον πρόεδρο, την ΑΕΚ και τον κόσμο της για αυτή τη μεταγραφή.

Είναι μεγάλο βήμα για τον Ανέλ από τη Ζελέζνιτσαρ να πάει στην ΑΕΚ. Του έχω μιλήσει πολύ και έχει καταλάβει σε πόσο μεγάλη ομάδα έρχεται. Είναι 19 χρονών και έχει ακόμα να μάθει και να βελτιωθεί πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει σκληρά. Παίζουμε στην ίδια θέση, όλοι εδώ λένε ότι θα γίνει καλύτερος από εμένα.

Στο χέρι του είναι να δουλέψει στο 100%, να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καλύτερος από εμένα. Είμαι χαρούμενος που πολύ σύντομα θα βρεθώ και πάλι με αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους που υποστηρίζουν την ΑΕΚ όπου κι αν παίζει»

ΑΕΚ: Όλοι υπό κρίση – Κομβικό ματς με ΠΑΣ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαμπανάτζοβιτς: «Μεγάλο βήμα το συμβόλαιο με ΑΕΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.