ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το καυτό Καραϊσκάκη και η Ντιναμό Κιέβου

Η ποινή της ΟΥΕΦΑ, για τα όσα έγιναν στο ματς με την Μίλαν, έχει ανασταλτικό χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό να έχει τον 12ο παίκτη κόντρα στην Ουκρανική ομάδα
Το καυτό Καραϊσκάκη και η Ντιναμό Κιέβου

Ο Ολυμπιακός θα δώσει στις 14 Φεβρουαρίου την πρώτη «μάχη» με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Και το μεγάλο θετικό νέο είναι πως ο κόσμος του θα δώσει κανονικά το παρών.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έπεσε στα… μαλακά αναφορικά με την εκδίκαση, στο πειθαρχικό  της ΟΥΕΦΑ, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Μίλαν.

Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε τιμωρία της έδρας, αλλά με διετή αναστολή. Κάτι που σημαίνει πως το γήπεδο θα «κοχλάζει» για την Ντιναμό Κιέβου, αφού οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα είναι κανονικά στις θέσεις τους.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 90.000 ευρώ, αλλά ίσως αυτό να είναι και τελευταίο που πειράζει.

Η κλήση αφορούσε άναμμα βεγγαλικών και φωτοβολίδων, είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο, μπλοκαρισμένες σκάλες και παραβίαση κανόνων ασφαλείας.

Η Ντιναμό Κιέβου θα ζήσει την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Και η οποία έπαιξε τον ρόλο της στην επική νίκη με 3-1 κόντρα στην Μίλαν, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα Ουκρανικά ΜΜΕ ανάφεραν την Παρασκευή, μετά την γνωστοποίηση της απόφασης, πως η Ντιναμό Κιέβου δεν θα αποφύγει το… κολαστήριο.

Άνοιξε και η θύρα 5 στην Λιβαδειά για τους φίλους του Ολυμπιακού

Στο στόχαστρο της Σέλτικ ο Ομάρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το καυτό Καραϊσκάκη και η Ντιναμό Κιέβου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.