SUPER LEAGUE 2

ΑΟΧ Κισσαμικός: Με Κουσκουνά στην αποστολή

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων και ο Αλέκος Βοσνιάδης πήρε στην αποστολή τον Νίκο Κουσκουνά
ΑΟΧ Κισσαμικός: Με Κουσκουνά στην αποστολή

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων την Κυριακή, στην οποία βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς, Νίκος Κουσκουνάς.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Αλέκος Βοσνιάδης πήρε στην αποστολή τον Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σεληνιωτάκης και οι τραυματίες Σαλιάκας, Καραγεώργης, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Μαλόνγκα, Καντιμάς, Δασκαλάκης, Γρηγορόπουλος, Κεχαγιάς και Νικολούδης.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Γκίνη, Μουμίν, Σιμόν, Αρναρέλλης, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Κουσκουνάς.

Ανακοινώθηκε ο Κουσκουνάς από ΑΟΧ-Κισσαμικό

Εργοτέλης: Και με τη βούλα ο Τζελέπης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΟΧ Κισσαμικός: Με Κουσκουνά στην αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.