ΙΣΠΑΝΙΑ

«Η Τότεναμ ζητά 350 εκατ. για τον Κέιν από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την Τότεναμ να τον κοστολογεί στα 350 εκ. ευρώ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αναζητούν επιθετική ενίσχυση, θεωρώντας τον ως την καλύτερη δυνατή περίπτωση αυτή τη στιγμή, μιας και μπαίνει στα 26 τον Ιούλιο. Μάλιστα, ρώτησαν την αγγλική ομάδα πριν από τα...
«Η Τότεναμ ζητά 350 εκατ. για τον Κέιν από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την Τότεναμ να τον κοστολογεί στα 350 εκ. ευρώ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αναζητούν επιθετική ενίσχυση, θεωρώντας τον ως την καλύτερη δυνατή περίπτωση αυτή τη στιγμή, μιας και μπαίνει στα 26 τον Ιούλιο. Μάλιστα, ρώτησαν την αγγλική ομάδα πριν από τα Χριστούγεννα με τι ποσό πωλείται, με την απάντηση να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, αφού απαιτείται υπέρογκο ποσό.

Οι διαπραγματεύσεις με τον ισχυρό άντρα των «πετεινών» δεν θα είναι εύκολες, ενώ στο παρελθόν οι δύο ομάδες είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στις μετακινήσεις των Μπέιλ και Μόντριτς. Ο Άγγλος φορ μετράει 20 γκολ και 6 ασίστ σε 30 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

«Και η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι για Μοράτα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Η Τότεναμ ζητά 350 εκατ. για τον Κέιν από τη Ρεάλ Μαδρίτης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.