ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημάτος: «Η εικόνα του Σαββίδη με το όπλο ήταν ένα σοκ»

Η κατάθεση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΑΕΚ, στην «μαραθώνια» διαδικασία που πλησίασε τις 8 ώρες.   Ο Ανδρέας Δημάτος κλήθηκε να καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. «Η εικόνα του Σαββίδη να μπαίνει με το όπλο...
Δημάτος: «Η εικόνα του Σαββίδη με το όπλο ήταν ένα σοκ»

Η κατάθεση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΑΕΚ, στην «μαραθώνια» διαδικασία που πλησίασε τις 8 ώρες.

 

Ο Ανδρέας Δημάτος κλήθηκε να καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Η εικόνα του Σαββίδη να μπαίνει με το όπλο ήταν ένα σοκ»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε ότι, η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, σόκαρε και επηρέασε ψυχολογικά τους παίκτες της ΑΕΚ: «Ήταν ένα σοκ η εικόνα του κ. Σαββίδη να μπαίνει με το όπλο. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναδεί ποτέ. Τους παίκτες της ΑΕΚ εγώ δεν τους είδα σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ούτε ο Τσιντώτας, ούτε ο Τζανετόπουλος, ούτε ο Μάνταλος, που τους ανέφερε ο ΠΑΟΚ, αγωνίζονταν στο ματς», υποστήριξε ο κ. Δημάτος.

Σχετικά με την διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ υποστήριξε ότι κατέβηκε στα αποδυτήρια από την σουίτα, όπου και παρακολουθούσε τον αγώνα. Εκεί βρήκε τους παίκτες της ομάδας να έχουν καταφύγει και παρέμειναν για «τουλάχιστον 30 -40 λεπτά», εξαιτίας των όσων είχαν διαδραματισθεί στον αγωνιστικό χώρο, μετά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη.

«Ο Λαμπρόπουλος βγήκε  γύρω στις 22:10 βγήκε πρώτος και απλά παρακολουθούσε. Μετά άρχισαν οι διαβουλεύσεις. Μετά τις 22:30 μπήκε διμοιρία των ΜΑΤ για προστασία, είναι στον διάδρομο των αποδυτηρίων. Γύρω στις 23:00 η κατάσταση φαίνεται να είναι λίγο πιο ήρεμη και μετά μάθαμε ότι το ματς διακόπηκε από τον κ. Κομίνη», είπε στην κατάθεση του, ο Ανδρέας Δημάτος.

«Δεν έχω ακούσει σφύριγμα απ΄ τον Κομίνη»

Σχετικά με τη διακοπή από τον κ.Κομίνη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ υποστήριξε ότι δεν άκουσε κανένα σφύριγμα, αλλά τον ενημέρωσαν άλλοι παράγοντες που ήταν παρόντες και όταν ο ίδιος τον ρώτησε γιατί σφύριξε, ο διαιτητής είπε ότι το έκανε για να προσέλθει στα αποδυτήρια ο κ.Λυσάνδρου και ο κ. Γκαγκάτσης.

«Ο Κομίνης από τα αποδυτήριά του βγήκε 1-2 λεπτά, εκεί ήταν πολλοί παράγοντες. Δεν έχω ακούσει σφύριγμα εγώ. Το μόνο που έχει ακουστεί ότι έχει σφυρίξει. Τον ρώτησα αν έχει σφυρίξει, μου είπε ότι ψάχνουν τον κύριο Λυσσάνδρου», ανέφερε στην κατάθεση του ο Ανδρέας Δημάτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημάτος: «Η εικόνα του Σαββίδη με το όπλο ήταν ένα σοκ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.