FOOTBALL LEAGUE

Προοδευτική: Στα «βυσσινί» ο Καμίλ Κρολ

Ο 32χρονος Πολωνός στράικερ θα ενισχύσει την ομάδα του Κορυδαλλού στη μάχη της παραμονής
Προοδευτική: Στα «βυσσινί» ο Καμίλ Κρολ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γέμισε η Προοδευτική την επιθετική της γραμμή, καθώς απέκτησε τον Καμίλ Κρολ.

Ο Πολωνός στράικερ αγωνίστηκε στο το πρώτο μισό της σεζόν με τον Παναργειακό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, με έμεινε ελεύθερος από τους “Λύκους” και ντύθηκε άμεσα στα “βυσσινί”, όντας πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Εθνικό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

“Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΑΟ Προοδευτική Νεολαία είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Πολωνό ποδοσφαιριστή Κamil Krol (Kαμίλ Κρόλ) γεννηθείς στις 20 Ιουνίου 1987.

Ο Κρόλ έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από την χώρα μας τα τελευταία χρόνια με την εμπειρία τους στον χώρος της επίθεσης να τον κάνει να ξεχωρίζει.

Έχει ύψος 1.93 και πριν έρθει στην ομάδα μας αγωνιζόταν στον Παναργειακό (Γ΄εθνική). Την καριέρα του την ξεκίνησε στην Γκόρνικ Ζάμπρε (29 συμ), πέρασε από την Ιταλική Μπρέσια (5 συμ), την Πολωνική Μότορ Λουμπίν (27 συμ, 5 γκολ) και στην Ελληνική του καριέρα έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Δόξας Κρανούλας (28 συμ ,5 γκολ ), Βύζαντα Μεγάρων (22 συμ ,5 γκολ), Ελευσίνας (7 συμ, 5γκολ), Ζακύνθου (50 συμ, 7 γκολ), Χαλκίδας και Νέστου Χρυσούπολης. Επίσης έχει αγωνιστεί με την Εθνική Πολωνίας under 20.

Τον Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!”.

Παναιγιάλειος-Διαγόρας Ρόδου 0-2: Στο -3 από την κορυφή

Στον Ιωνικό ο Μακρίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προοδευτική: Στα «βυσσινί» ο Καμίλ Κρολ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.