ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένταση με Αχιλλέα Μπέο στο φιλικό του ΑΟΤ με τον ΝΠΣ Βόλου

Οι εντός αγωνιστικού χώρου αψιμαχίες των ποδοσφαιριστών μεταφέρθηκαν στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των Τρικάλων και του δημάρχου
Ένταση με Αχιλλέα Μπέο στο φιλικό του ΑΟΤ με τον ΝΠΣ Βόλου

Ο ΑΟ Τρίκαλα υποδέχθηκε την Κυριακή (15/4) τον ΝΠΣ Βόλου σε φιλική αναμέτρηση, αλλά η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου έμελλε να προκαλέσει ένταση στην εξέδρα. Ο δήμαρχος Βόλου και φανατικός υποστηρικτής της νέας ομάδας της Μαγνησίας ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με οπαδούς των Τρικάλων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στο στάδιο των Τρικάλων βρέθηκαν περίπου 200 οπαδοί, όπου είδαν την ομάδα τους να χάνει με 2-3. Στο 40′ ο Τόμιτς δέχθηκε μαρκάρισμα από αντίπαλο, για το οποίο αντέδρασε και λίγο έλειψε να προκληθεί γενική σύρραξη.

Κάπου εκεί.. εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος από την εξέδρα λογομάχησε με οπαδούς του ΑΟΤ και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βόλος προηγήθηκε με τον Μελισσόπουλο στο 5’, ο Μιλοσάβλιεφ ισοφάρισε στο 26’, ο Σαχινίδης με πλασέ (76’) έβαλε τον ΑΟΤ μπροστά στο σκορ, ο Δερμιτζόγλου ισοφάρισε με κεφαλιά στο 80′ και ο Μελισσόπουλος στο 84′ έγραψε το τελικό 2-3.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένταση με Αχιλλέα Μπέο στο φιλικό του ΑΟΤ με τον ΝΠΣ Βόλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.