ΑΡΗΣ

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν στον Άρη

Τα δεδομένα για το ρόστερ των «κιτρίνων» εν όψει καλοκαιριού
Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν στον Άρη

Η άνοδος έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά, ο Άρης την επόμενη σεζόν θα παίζει στη Super League και ο σχεδιασμός για την χρονιά που θα έρθει έχει ήδη ξεκινήσει. Το πρώτο βήμα, όπως πάντα, θα είναι το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και το Sportime.gr αναλύει τα δεδομένα.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν συμβόλαιο, υπάρχουν άλλοι που μένουν ελεύθεροι και δεδομένα θα αποχωρήσουν, υπάρχουν και εκείνοι για τους οποίους δεν έχουν όλα ξεκαθαρίσει ακόμα.

Αρχικά, πρόθεση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να κρατήσει τους Αναγνωστόπουλο, Παυλίδη, Τζανακάκη, Ανάκογλου, Ντούνη, Καντιμοίρη, Μαραγκού, Τσουμάνη και Σόουζα. Πιο δύσκολη απ’ όλες είναι η περίπτωση του Πορτογάλου. Έχει δεχτεί από τον Ιανουάριο πρόταση ανανέωσης, αλλά προς το παρόν δείχνει επιφυλακτικός. Το Sportime έχει ενημερώσει πως η Μπέβερεν είναι το φαβορί για την απόκτησή του, αλλά στον Άρη θα το παλέψουν.

Προς παραμονή είναι και ο Πλατέλλας. Στον Άρη δεδομένα θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και εκείνος είναι θετικός. Τι μένει; Να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό. Εάν γίνει και αυτό, θα πέσουν οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα, θα κουνήσουν μαντίλι όπως όλα δείχνουν οι Χαντί και Μπαστακός, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Και ο Λώττας είναι στην πόρτα της εξόδου. Από τον Ιανουάριο ήθελε να τον διώξει ο Καρυπίδης, αλλά τον κράτησε ο Παύλος Μυροφορίδης. Δύσκολα θα παραμείνουν οι Κάσσος και Πασάς, ενώ τελειώνει και ο Νέτο, που θα σταματήσει. Φευγάτος και ο Κανακούδης.

Τέλος, συμβόλαια για την επόμενη χρονιά έχουν οι Βαλεριάνος, Διαμαντόπουλος, Νίκιτς, Ιντζόγλου, Μουμίν, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς και Δεληζήσης. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, αλλά οι περισσότεροι δύσκολα θα αποχωρήσουν, αφού εκτός από το συμβόλαιο που τους δεσμεύει με την ΠΑΕ, υπάρχουν και οφειλές από την τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο, εάν κάποιος το ζητήσει από μόνος του (αρκετά πιθανό σε 1-2 περιπτώσεις), θα φύγει.

Να σημειωθεί πως στο φύλλο της Τετάρτης (1/5) το Sportime αναλύει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τι ακριβώς «παίζει», όπως και το ποιο είναι το επόμενο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για να διαδεχτεί τον Δημήτρη Σπανό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν στον Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.