ΠΑΡΑFOOTBALL

Δεν σκέφτηκε τα λεφτά…

Σε δεύτερη άκρη έβαλε το οικονομικό για να μείνει στον Πανιώνιο ο Κόρμπος
Δεν σκέφτηκε τα λεφτά…

Το εύκολο είναι να το λες, το δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούς ότι «το οικονομικό δεν είναι το κριτήριο», αλλά βλέπεις τελικά το αντίθετο. Ο Παναγιώτης Κόρμπος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Το είπε και το φρόντισε να το αποδείξει. Το ότι τα βρήκε με τον Πανιώνιο και θα μείνει άλλον έναν χρόνο είναι πλέον γνωστό. Εκείνο που δεν έχει διαρρεύσει είναι ότι ήδη υπήρχαν κρούσεις από άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο Απόλλων Σμύρνης του είχε καταθέσει δελεαστική πρόταση. Ήταν σαφώς καλύτερη από εκείνη των Νεοσμυρνιωτών, αλλά ο 32χρονος δεν… ψήθηκε.

Κρούση υπήρξε και από τον Λεβαδειακό, αλλά εκείνος προτίμησε να μείνει στην Πλατεία. Εκεί έχει κάνει τις καλύτερες σεζόν του, εκεί έχει δεθεί με τον κόσμο και γι’ αυτό έκλεισε τ’ αυτιά του στις σειρήνες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν σκέφτηκε τα λεφτά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.