ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμμένος: «Μιλάει για τον Σαββίδη αυτή!»

Ευθεία επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ κατά της Ντόρας Μπακογιάννη
Καμμένος: «Μιλάει για τον Σαββίδη αυτή!»

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας και της Ντόρας Μπακογιάννη εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με αφορμή τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Καμμένος:

«Άκουγα την κυρία Μπακογιάννη, την υπερασπίστρια του κ. Χριστοφοράκου, που έχει αναμειχθεί με ότι υπόθεση όπου υπάρχει offshore, υπάρχει και η οικογένεια από πίσω, να μιλάει για τον Ιβάν Σαββίδη. Την πρώτη τροπολογία για το θέμα της ΣΕΚΑΠ και τη παράκληση να αγοράσει τη ΣΕΚΑΠ την έκανε η ΝΔ. Εκείνοι παρακαλούσαν τον κ. Σαββίδη να αγοράσει τη ΣΕΚΑΠ και ότι θα διαγράψουν το χρέος. Τώρα βρήκαν τη σημερινή κυβέρνηση. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι δεν πρέπει να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική και να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο. Ας αφήσουμε την πολιτική στα δικά της όρια και το ποδόσφαιρο στα δικά του όρια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμμένος: «Μιλάει για τον Σαββίδη αυτή!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.