ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πληρώθηκαν από την Dimera τα τιμολόγια για τον εμπρησμό»

Αυτό κατέθεσε υπάλληλος ταξιδιωτικού πρακτορείου για το συμβάν με τα αυτοκίνητα των Λουτσέσκου και Ευαγγελόπουλου
«Πληρώθηκαν από την Dimera τα τιμολόγια για τον εμπρησμό»

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά το τι ακριβώς έγινε, δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Ο λόγος για τον εμπρησμό των αυτοκινήτων των Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιάννη Ευαγγελόπουλου το 2015. Η Δίκη στον ΣΚΑΪ παρουσίασε τη Δευτέρα (19/3) και ένορκη κατάθεση από υπάλληλο ταξιδιωτικού πρακτικτορίου σχετικά με τα άτομα που ευθύνονται για ό,τι συνέβει.

Η σχετική κατάθεση αναφέρει: «Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (σ.σ. αναφέρει άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το «Athens Habitat», γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. Τα τιμολογία για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία ‘Dimera’ απ’ όπου και πληρώθηκαν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πληρώθηκαν από την Dimera τα τιμολόγια για τον εμπρησμό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.