ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με θέα στο όνειρο (video)

Μέσω του live streaming του "agiasofia.today", οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου της Ενωσης
Με θέα στο όνειρο (video)

Η τεχνολογία έχει κατηγορηθεί για πολλά «δεινά», αλλά στην παρακάτω περίπτωση, μόνο όμορφα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσει. Μέσω του live streaming του “agiasofia.today”, οι φίλοι της ΑΕΚ, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, θα έχουν από σήμερα τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις εργασίες του νέου γηπέδου της Ενωσης.

Οι έξι κάμερες που καλύπτουν διαφορετικές οπτικές γωνίες θα επιτρέψουν στον κάθε φίλο των «κιτρινόμαυρων», να έχει την καλύτερη θέα στο όνειρο, την ανέγερση της «Αγίας Σοφίας». Ενα όνειρο, που όπως επισήμανε η ΠΑΕ σε σχετική της ανακοίνωση, «είναι live».

https://www.youtube.com/watch?v=WqMB4sy6gb4

TO ONEIΡΟ ΜΑΣ LIVE

“Στον αέρα είναι από σήμερα το επίσημο site www.agiasofia.today, μέσα από το οποίο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σε ολόκληρη τη γη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν live τις εργασίες κατασκευής του γηπέδου μας, οι οποίες βρίσκονται στη δεύτερη φάση του μεγάλου έργου!

 Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ Κατασκευαστική σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε live από τα ιερά χώματα των προγόνων μας τη δεύτερη φάση των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής! Από εκεί όπου χτυπάει πλέον η καρδιά των απανταχού Ενωσιτών όλης της γης!

 Μπείτε τώρα στο www.agiasofia.today για να ενημερώνεστε καθημερινά για όλη την πορεία κατασκευής και τις εξελίξεις σχετικά με το μεγάλο μας όνειρο που πλησιάζει καθημερινά στα όρια της… απτής πραγματικότητας!”.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με θέα στο όνειρο (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.