Παραγγελίες ρεκόρ για την φανέλα της Νιγηρίας

Πάνω από 3 εκατομμύρια αιτήσεις έχουν γίνει για την απόκτησή της
Παραγγελίες ρεκόρ για την φανέλα της Νιγηρίας

Η εθνική ομάδα της Νιγηρίας θα έχει δύσκολο έργο σε αυτό το Μουντιάλ. Κόντρα σε Αργεντινή (έχει βαρεθεί να την βρίσκει μπροστά της στα Μουντιάλ), Κροατία και Ισλανδία, οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση δεν είναι αρκετές. Ωστόσο, υπάρχει και ένα ευχάριστο νέο για την ομάδα και αυτό έχει να κάνει με τις… φανέλες της.

Κι όμως, η φανέλα της εθνικής Νιγηρίας αρέσει… τρελά. Σύμφωνα με την εταιρία που ντύνει τους «Αετούς» υπάρχουν ήδη 3 εκατομμύρια αιτήσεις (!) για μια φανέλα της εθνικής, η οποία πάντως θυμίζει… αρκετά στον σχεδιασμό την δεύτερη φανέλα της εθνικής Γερμανίας το 1988, αλλά και φανέλα της Δανίας από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Οι παραγγελίες δε σταματούν να έρχονται καθώς η φανέλα παραπέμπει σε αυτήν που φορούσαν το 1994, στην πρώτη τους συμμετοχή σε Μουντιάλ, όπου συμμετείχαν στον όμιλο με Αργεντινή, Βουλγαρία και φυσικά την Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραγγελίες ρεκόρ για την φανέλα της Νιγηρίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.