SUPER LEAGUE 2

«Όχι» από Μυροφορίδη, κρούση σε Νεμπεγλέρα

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Τρικάλων, με τον 43χρονο Λαρισαίο να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης
«Όχι» από Μυροφορίδη, κρούση σε Νεμπεγλέρα

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκεται ο ΑΟ Τρικάλων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη football league. Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης έχει κάνει πρόταση στον Παύλο Μυροφορίδη να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Και έτσι στράφηκε στον Κώστα Νεμπεγλέρα.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής δεν έχει κρεμάσει ακόμα τα παπούτσια του, αφού και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων τον θέλει στην ομάδα και μάλιστα, οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο 43χρονος είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, χωρίς να υπάρχει βέβαια, κάποια συμφωνία. Αμφότεροι θα μιλήσουν ξανά τις επόμενες ημέρες με σκοπό να ληφθεί μία οριστική απόφαση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Όχι» από Μυροφορίδη, κρούση σε Νεμπεγλέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.