Sportime

Έκλεισε και Νταλό η Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέβαλαν 22 εκατ. ευρώ στην Πόρτο κι απέκτησαν τον 19χρονο δεξιό μπακ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Έκλεισε και Νταλό η Γιουνάιτεντ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μετά τον Φρεντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και δεύτερη μεταγραφή, αυτή τη φορά με την απόκτηση του Ντιόγκο Νταλό από την Πόρτο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έβγαλαν από το ταμείο της το ποσό των 22 εκατ. ευρώ, όσο ήταν δηλαδή και η ρήτρα του 19χρονου δεξιού οπισθοφύλακα. Ο Νταλό προερχόταν από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και έκανε φέτος το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας. Συνολικά είχε οκτώ συμμετοχές, έξι στο πρωτάθλημα και από σε Κύπελλο και Champions League.

Μάλιστα για την απόκτηση του έκανε δηλώσεις και ο Ζοζέ Μουρίνιο: «Ο Ντιόγκο είναι ένας αρκετά ταλαντούχος αμυντικός με τις δυνατότητες να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης για το κλαμπ. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα φουλ μπακ. Είναι καλός τακτικά, καλά φυσικά προσόντα, καλός τεχνικά και όλα αυτά συνδυάζονται με τη νοοτροπία της ακαδημίας της Πόρτο η οποία προετοιμάζει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε τοπ επίπεδο».

https://twitter.com/ManUtd/status/1004347785775284224

https://twitter.com/ManUtd/status/1004350272305553408

https://twitter.com/ManUtd/status/1004362517286539265

http://www.sportime.gr/podosfairo/63587/plironei-ti-ritra-kai-pairnei-ntalo-i-gioynaitent/

http://www.sportime.gr/podosfairo/68364/symfonia-gioynaitent-sachtar-gia-frent/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα