ΑΕΛ

Κοντά σε στόπερ η ΑΕΛ

Σε προχωρημένες επαφές με κεντρικό αμυντικό οι «βυσσινί», την Πέμπτη (7/6) στην θεσσαλική πόλη ο Φριουί
Κοντά σε στόπερ η ΑΕΛ

Σε διαδικασία μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΛ και στόχος του Σωτήρη Αντωνίου είναι να έχουν “κλείσει” όλα τα μέτωπα μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι στα μέσα Ιουλίου. Με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού να βρίσκεται προ των πυλών.

Οι “βυσσινί” βρίσκονται σε επαφές με νεαρό στόπερ, ο οποίος έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την ΠΑΕ. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απαντήσει θετικά και να έρθει στη Λάρισα για να υπογράψει.

Στη θεσσαλική πόλη πάντως, αναμένεται να φτάσει την Πέμπτη (7/6) ο Σαμί Φριουί. Ο Αλγερινός φορ ταξιδεύει αεροπορικώς με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου θα τον παραλάβει το πρωί της ίδιας ημέρας ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Βασίλης Βάνης, και έπειτα θα μεταβούν στη Λάρισα για να πέσουν οι υπογραφές.

Χάλασε του Ενομό στην ΑΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοντά σε στόπερ η ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.