ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Άιλερς: «Αν δεν ήταν ο Ισμαέλ, ίσως να μην ερχόμουν»

Ο επιθετικός του Απόλλωνα διευκρίνισε ότι είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και τη συνύπαρξή του με το νέο τεχνικό της ομάδας
Άιλερς: «Αν δεν ήταν ο Ισμαέλ, ίσως να μην ερχόμουν»

Ο Τζάστιν Άιλερς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα και μάλιστα όπως τόνισε σε δηλώσεις του, στα ΜΜΕ της πατρίδας του, δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα, αν δεν ήταν ο Βαλεριάν Ισμαέλ.

Ο 30χρονος Γερμανός επιθετικός εμφανίστηκε έτοιμος να γυρίσει νέα σελίδα στην καριέρα του και σε αυτή την απόφαση, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η παρουσία του νέου προπονητή του Απόλλωνα, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Απόλλων θα είναι μία καινούργια πρόκληση για μένα. Αισθάνομαι έτοιμος», είπε αρχικά και τόνισε για τον Ισμαέλ: «Είναι ιδανικό που εκείνος είναι ο προπονητής. Αν δεν ήταν εδώ, ίσως και να μην ερχόμουν. Τον εμπιστεύομαι και με εκείνον στον πάγκο είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψω στον καλό μου εαυτό».

Ανακοίνωσε Άιλερς ο Απόλλων Σμύρνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άιλερς: «Αν δεν ήταν ο Ισμαέλ, ίσως να μην ερχόμουν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.