ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τους «κομμένους» ο Σιώπης

Ο Έλληνας μέσος έχει σταματήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ολυμπιακός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.
Με τους «κομμένους» ο Σιώπης

Ο Μανώλης Σιώπης δεν προπονείται πια με την υπόλοιπη ομάδα και από την προσεχή Δευτέρα (25/6) θα γυμνάζεται με τους «κομμένους» στο Ρέντη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως από τη στιγμή που η ομάδα θα ταξιδέψει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, στις 25 Ιουνίου, εκείνος θα προπονείται, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Όπως έχει γράψει το Sportime.gr, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Έλληνα αμυντικό μέσο. Σύντομα, λοιπόν, καλούνται να πάρουν την οριστική τους απόφαση για το μέλλον του 24χρονου χαφ.

Στα άκρα με Σιώπη ο Ολυμπιακός!

Μπελάδες για Σιώπη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με τους «κομμένους» ο Σιώπης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.