Sportime

Αρνείται ο διαιτητής ότι ζήτησε τη φανέλα του Κρ. Ρονάλντο!

Τόσο ο ίδιος όσο και η FIFA διέψευσαν κατηγορηματικά ότι συνέβη το περιστατικό που ισχυρίζεται ο Νορντίν Άμραμπατ

Τάσος Τσόλκας 1 λεπτά ανάγνωσης
Αρνείται ο διαιτητής ότι ζήτησε τη φανέλα του Κρ. Ρονάλντο!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Πορτογαλίας-Μαρόκου, Μαρκ Γκάιγκερ αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες ότι ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει μία πολύ έντονη φημολογία, ότι ο Αμερικανός ρέφερι ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο να του δώσει τη φανέλα στο ημίχρονο του ματς.

Η FIFA καταδίκασε όλες τις φήμες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και ξεκίνησαν ουσιαστικά από τον Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ήταν αυτός που είπε, πως ο Πέπε του μετέφερε το συγκεκριμένο περιστατικό στα αποδυτήρια.

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία τόνισε ότι ο Γκάιγκερ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ πρόσθεσε ότι ο Αμερικανός λειτούργησε άκρως υποδειγματικά και επαγγελματικά.

Πάντως, ο Άμραμπατ τόνισε στην ολλανδική τηλεόραση: «Ο διαιτητής έδειχνε πολύ εντυπωσιασμένος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και απ’ ότι έμαθα από τον Πέπε, στο ημίχρονο ζήτησε τη φανέλα του Ρονάλντο».

http://www.sportime.gr/podosfairo/81108/apisteyti-kataggelia-o-diaititis-zitise-ti-fanela-toy-pepe/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Τσόλκας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα