ΛΑΜΙΑ

Ψάχτηκε για Καραμάνο η Λαμία

Οι Φθιώτες αναζητούν τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά
Ψάχτηκε για Καραμάνο η Λαμία

Αναγκασμένη να ανεβάσει στροφές μεταγραφικά είναι η Λαμία, αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινά προετοιμασία και τα κενά στο ρόστερ της είναι πολλά. Οι Φθιώτες κάνουν κάποιες κινήσεις και σε αυτό το πλαίσιο ρώτησαν και για τον Τάσο Καραμάνο.

Ο Μπάμπης Τεννές θα ήθελε έναν επιθετικό που να κάνει τη διαφορά και ο 28χρονος έχει αποδείξει πως θα μπορούσε να προσφέρει αρκετά. Φαίνεται, όμως, εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί.

Ο Καραμάνος ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό, αλλά από εκεί θα αποχωρήσει. Τις τελευταίες σεζόν έπαιζε στην Πορτογαλία (Φεϊρένσε, Ρίο Άβε και ξανά Φεϊρένσε) και προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Αυτό είναι το ένα «αγκάθι» για τους Φθιώτες. Το άλλο είναι φυσικά το οικονομικό. Πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις του, αφού το κασέ του είναι άνω των 100.000 ευρώ. Συνεπώς, όλα δείχνουν πως θα στραφούν αλλού στη Λαμία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψάχτηκε για Καραμάνο η Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.