ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή επ’ αόριστον του ελληνικού πρωταθλήματος

Την απόφαση αυτή πήρε προσωπικά ο υφυπουργός αθλητισμού «Λουκέτο» στο ελληνικό πρωτάθλημα βάζει η Κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Την απόφαση να διακοπεί επ’ αόριστον το ελληνικό πρωτάθλημα πήρε η Κυβέρνηση μετά τα γεγονότα που έγιναν χθες το βράδυ στην Τούμπα, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ...
Αναβολή επ’ αόριστον του ελληνικού πρωταθλήματος

Την απόφαση αυτή πήρε προσωπικά ο υφυπουργός αθλητισμού

«Λουκέτο» στο ελληνικό πρωτάθλημα βάζει η Κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Την απόφαση να διακοπεί επ’ αόριστον το ελληνικό πρωτάθλημα πήρε η Κυβέρνηση μετά τα γεγονότα που έγιναν χθες το βράδυ στην Τούμπα, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Πριν από λίγο ο Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την απόφαση αυτή, ενώ τόνισε πως βρίσκεται σε επαφή με όλες τις απαραίτητες αρχές, με σκοπό την εύρεση λύσης των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά είπε :

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα έχουμε συναντήσεις με φορείς ποδοσφαίρου. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με UEFA».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναβολή επ’ αόριστον του ελληνικού πρωταθλήματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.