ΑΓΓΛΙΑ

Συνεχίζει να αρνείται την πώληση του Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θέλουν να δουν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους να αποχωρεί
Συνεχίζει να αρνείται την πώληση του Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καλά κρατεί το σίριαλ του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα της Αγγλίας να αρνείται συνεχώς προτάσεις που δέχεται για τον Γάλλο μέσο.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», δεν θέλει να πουλήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή ακόμα και μετά την τελευταία «έκρηξη» και την κόντρα με τον Ζοζέ Μουρίνιο που αποκάλυψαν τα ΜΜΕ της χώρας.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, αφού όπως λέγεται δεν θέλουν να μιλάνε μεταξύ τους και δεν υπάρχει πλέον καμία επικοινωνία.

Με λίγες μέρες να απομένουν ακόμα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου σε όλη την Ευρώπη, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν τελικά ο Πογκμπά δεχτεί να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Συνεχίζεται η κόντρα Μουρίνιο – Πογκμπά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει να αρνείται την πώληση του Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.