ΑΓΓΛΙΑ

Ξανά στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο Αμπράμοβιτς

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι επιστρέφει στο γήπεδο της ομάδας του
Ξανά στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο Αμπράμοβιτς

Πολύ μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με την παρουσία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», μετά το θέμα που είχε προκύψει με τη βίζα του Ρώσου μεγιστάνα.

Να θυμίσουμε ότι η Τερέζα Μέι είχε κάνει «φύλλο και φτερό» τους Ρώσους δισεκατομμυριούχους που ερχόντουσαν στην Αγγλία για να επενδύσουν, με αποτέλεσμα η βίζα του ιδιοκτήτης Τσέλσι να αφαιρεθεί.

Εδώ και ένα χρόνο λοιπόν ο Αμπράμοβιτς κατέχει διαβατήριο από το Ισραήλ πράγμα που τον κάνει ικανό να επισκέπτεται το πολύ για έξι μήνες το Ηνωμένο Βασίλειο, όμως κανονικά δεν μπορεί να εργαστεί στη χώρα.

Πλέον όμως ο 51χρονος επιχειρηματίας παρουσιάζεται αρκετά βέβαιος ότι φέτος δεν θα έχει πρόβλημα να βρεθεί στα παιχνίδια της Τσελσι, ώστε να απολαύσει από κοντά το δημιούργημά του Μαουρίτσιο Σάρι.

Σάρι: «Ο Αζάρ μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης»

Τα καλύτερα γκολ στα ντέρμπι του Λονδίνου (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξανά στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο Αμπράμοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.