ΑΓΓΛΙΑ

Κέιν στον Ποκετίνο: «Στο τέλος σκόραρα, γεροχωριάτη!»

Η ατάκα του Αγγλου κυνηγού, που «έσπασε» την κατάρα του Αυγούστου
Κέιν στον Ποκετίνο: «Στο τέλος σκόραρα, γεροχωριάτη!»

Ο Χάρι Κέιν έπειτα από 15 παιχνίδια και 49 τελικές προσπάθειες, κατάφερε να πετύχει γκολ τον μήνα Αύγουστο, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Κι αυτό από μόνο του παίζει με διάφορους τρόπους σε όλα τα αγγλικά μέσα. Ο Αγγλος κυνηγός, πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αγγλίας, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στη νίκη της Τότεναμ επί της Φούλαμ, στο «Γουέμπλεϊ» και στο τέλος ο τεχνικός του, Μαουρίσιο Ποκετίνο αποκάλυψε και την ατάκα που του χάρισε ο Χάρι Κέιν.

Σχολιάζοντας το γκολ του Κέιν, ο Αργεντινός προπονητής είπε:  «Πιστεύω ότι είμαι σημαντικό για αυτόν να βρίσκει δίχτυα αυτή την περίοδο, γιατί όσο δεν το πετύχαινε, γινόταν σαν ένα μεγάλο τραύμα για αυτόν. Τώρα, μου είπε μετά το παιχνίδι: “Στο τέλος σκόραρα, γεροχωριάτη”».

Ο Κέιν πήρε το… όπλο του από τον Αύγουστο!

Η Τότεναμ βράβευσε τους Γιορίς και Κέιν (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέιν στον Ποκετίνο: «Στο τέλος σκόραρα, γεροχωριάτη!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.