ΑΓΓΛΙΑ

Κλοπ: «Το να είσαι δεύτερος, δεν σημαίνει τίποτα»

Ο Γερμανός εξέφρασε την αισιοδοξία πως οι τακτικές του θα οδηγήσουν τη Λίβερπουλ σε τίτλους
Κλοπ: «Το να είσαι δεύτερος, δεν σημαίνει τίποτα»

 Τρία χρόνια στη Λίβερπουλ συμπλήρωσε πρόσφατα ο Γιούργκεν Κλοπ και μίλησε γι’ αυτό. Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται αρκετά ικανοποιημένος με τα όσα έχει βρει στο Μέρσεϊσαϊντ και δεν το κρύβει.

«Στο Λίβερπουλ ο ενθουσιασμός, τα αισθήματα και το πώς συμμετέχει ο κόσμος είναι εντυπωσιακά. Πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο, αλλά όταν πηγαίνεις να δεις ένα ματς, είναι σημαντικό. Το καταλαβαίνω πόσο ξεχωριστό είναι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέρος του. Το να είσαι τώρα οπαδός της Λίβερπουλ ή εργαζόμενος είναι φανταστικό», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο Κλοπ μέχρι τώρα δεν έχει πανηγυρίσει κάποιον τίτλο με τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, είναι εμφανές πως πλέον πιστεύει πολύ στην ομάδα του. Γι’ αυτό και ευελπιστεί σύντομα οι τακτικές του να αποδώσουν.

«Κανείς δεν θέλει να κοιτάει πίσω σε 10 χρόνια ή σε 20 και να λέει ότι η καλύτερη περίοδος χωρίς να κακτήσουμε κάτι ήταν όταν είχαμε τον Κλοπ. Δεν θέλω να πετύχω κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο καιρός αλλάζει. Τα πάντα είναι πιο δύσκολα από το παρελθόν. Βρισκόμαστε στην καλύτερη στιγμή μας εδώ και χρόνια, αλλά έχουν κάνει βήματα προόδου και άλλοι σύλλογοι.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το να είσαι δεύτερος σου δίνει ασημένιο μετάλλιο. Εδώ δεν σημαίνει τίποτα. Θέλω να κερδίζω και γνωρίζω τις ευθύνες μου. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ελπίζω ότι θα μας βγει κάποια στιγμή».

 

Σακίρι: «Μένω στο Μάντσεστερ, δεν πάω στο Λίβερπουλ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλοπ: «Το να είσαι δεύτερος, δεν σημαίνει τίποτα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.