ΑΓΓΛΙΑ

«Δεν είναι λάθος του Μουρίνιο που τον προσέλαβε η Γιουνάιτεντ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Λίβερπουλ και Μπάγερν αναφέρθηκε στον Πορτογάλο
«Δεν είναι λάθος του Μουρίνιο που τον προσέλαβε η Γιουνάιτεντ»

Για τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ και Μπάγερν, Μάρκους Μπάμπελ.

Ο 46χρονος πλέον τεχνικός, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πορτογάλου, παίρνοντας το μέρος του και μιλώντας για το στυλ ποδοσφαίρου που προτιμάει.

«Δεν είναι λάθος του Μουρίνιο. Όταν κάνεις συμφωνία μαζί του, ξέρεις τι παίρνεις. Όλοι είναι εντυπωσιασμένοι επειδή δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτός ο Μουρίνιο.

Το στυλ του είναι να παίζει αμυντικά για να κερδίζει τρόπαια. Και για να είμαστε δίκαιοι το έκανε μέχρι τώρα. Για εμένα το πρόβλημα είναι με τους υπεύθυνους που βρίσκονται σε ένα γραφείο και πήραν την απόφαση, για να τον προσεγγίσουν.

Ακόμα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέρει τι θέλει. Είναι μέσα στην τρέλα, δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Η ομάδα θέλει να παίζει επιθετικά, με καλή εναλλαγή πασών και εξαιρετικούς επιθετικούς παίκτες. Δεν είναι λάθος του Μουρίνιο που τον προσέλαβαν», ήταν τα λόγια του.

Ριβάλντο: «Ο Αζάρ τέλειος για αντί-Ρονάλντο»

Κλοπ: «Το να είσαι δεύτερος, δεν σημαίνει τίποτα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δεν είναι λάθος του Μουρίνιο που τον προσέλαβε η Γιουνάιτεντ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.