Ο Εντέν Αζάρ θέλει τον Λουκάκου “άσφαιρο” στο ντέρμπι

Ο Εντέν Αζάρ αστειεύτηκε ότι θέλει την φόρμα του Ρομέλου Λουκάκου να ξεκινάει και να τελειώνει στον αγώνα του Βελγίου όπου κέρδισε χάρις αυτόν την Ελβετία με 2-1, καθώς την επόμενη αγωνιστική η Τσέλσι φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League. Ο Ρομέλου Λουκάκου σκόραρε δις στο παιχνίδι με την Ελβετία για το Nations...
Ο Εντέν Αζάρ θέλει τον Λουκάκου “άσφαιρο” στο ντέρμπι

Ο Εντέν Αζάρ αστειεύτηκε ότι θέλει την φόρμα του Ρομέλου Λουκάκου να ξεκινάει και να τελειώνει στον αγώνα του Βελγίου όπου κέρδισε χάρις αυτόν την Ελβετία με 2-1, καθώς την επόμενη αγωνιστική η Τσέλσι φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League.

Ο Ρομέλου Λουκάκου σκόραρε δις στο παιχνίδι με την Ελβετία για το Nations League, στέλνοντας στην κορυφή του ομίλου της, την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο 25χρονος Βέγλος επιθετικός είχε μείνει χωρίς γκολ για έξι σερί παιχνίδια, σκοράροντας τελευταία φορά στο παιχνίδι με την Γουότφορντ, πριν πατύχει τα δύο γκολ εναντίον της Ελβετίας για Nations League.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Εντέν Αζάρ θέλει τον Λουκάκου “άσφαιρο” στο ντέρμπι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.