ΑΓΓΛΙΑ

Η Σίτι ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Σύμφωνα με το «Don Balon» οι «πολίτες» σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση 330 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ!
Η Σίτι ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι –μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν- μία από τις ομάδες που μπορεί να διαθέσει πραγματικά πάρα πολλά χρήματα για ένα ποδοσφαιριστή. Και όταν λέμε πάρα πολλά, εννοούμε αδιάνοητα πάρα πολλά!

Βέβαια όταν πρόκειται, η μία να αποκτήσει κάποιον παίκτη από την άλλη, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο. Σύμφωνα με το «Don Balon», η Μάντσεστερ Σίτι έχει στο στόχαστρό της τον Κιλιάν Εμπαπέ και ετοιμάζεται να τινάξει –κυριολεκτικά- την μπάνκα στον αέρα.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι έγινε μία πρώτη συζήτηση γι πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ύψους 250 εκατ. ευρώ.

Η Σίτι, του Πεπ Γκουαρδιόλα, σκοπεύει να ανέβει ακόμη περισσότερο και σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό σκοπεύει να δώσει στους Παριζιάνους 330 εκατ. ευρώ για να φέρει το παιδί-θαύμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Προφανώς πρόκειται για ένα ποσό που δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και το οποίο είναι κατά 100 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, που έφτασε τα 230 εκατ. ευρώ.

Ο Εντέν Αζάρ θέλει τον Λουκάκου “άσφαιρο” στο ντέρμπι

«Δεν είναι λάθος του Μουρίνιο που τον προσέλαβε η Γιουνάιτεντ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Σίτι ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.