ΑΓΓΛΙΑ

Η ενδεκάδα που μένει ελεύθερη το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα συμβόλαια μίας ολόκληρης ενδεκάδας παικτών λήγουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επόμενο καλοκαίρι
Η ενδεκάδα  που μένει ελεύθερη το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα συμβόλαια μίας ολόκληρης ενδεκάδας παικτών λήγουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επόμενο καλοκαίρι και ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να φύγουν ως ελεύθεροι. Ανάμεσα τους είναι σημαντικά ονόματα όπως Μαρσιάλ, Ντε Χέα και Σο.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» καταγράφει αυτές τις περιπτώσεις , εκτός βεβαίως αν υπογραφούν νέα συμβόλαια ή η αγγλική ομάδα επεκτείνει τη συμφωνία σε μερικούς από αυτούς για άλλο ένα χρόνο.

Φυσικά, η θέση του Ζοσέ Μουρίνιο μόνο βέβαιη δε θεωρείται και το μέλλον του ουσιαστικά κρίνεται σε καθημερινή βάση.

Τερματοφύλακας: Νταβίντ Ντε Χέα

David de Gea looks set to stay at Man United despite being linked to Paris Saint-Germain

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Υπάρχει το δικαίωμα μονοετούς επέκτασης, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να έχει απορρίψει ήδη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεξί μπακ:Ματέο Νταρμιάν

Full-back Matteo Darmian (left) looks set to leave the club in January or next summer

Το μέλλον του φαίνεται αβέβαιο, καθώς δεν συμπεριλαμάνεται στις βασικές επιλογές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την επιλογή να επεκτείνει το συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με προοπτική να αποκομίσει μεγαλύτερο κέρδος. Ιταλικές ομάδες «κοιτάζουν» την περίπτωσή του, με την αποχώρηση τον Ιανουάριο να φαίνεται πιθανή.

Σέντερ Μπακ: Φιλ Τζόουνς

Phil Jones (right) can leave the club for free next summer unless United hand him a new deal

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του είχε πει όταν ήρθε το 2011 πως μπορεί να γίνει ο νέος Nτάνκαν Έντουαρντς. Ωστόσο, εκείνος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και πιθανώς να αποχωρήσει για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο τον προορίζει για απλό παίκτη του ρόστερ.

Σέντερ Μπακ: Κρις Σμόλινγκ

Centre back Chris Smalling (left) has cemented his place in Mourinho's first-team plans

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, με τον Σμόλινγκ πάντως να δικαιούται νέο συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος προπονητής συχνά τον εμπιστεύεται και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες φοβίες σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας.

Αριστερό Μπακ: Λουκ Σο

Luke Shaw has dislodged team-mate Ashley Young as United's first choice left back

Ένας από τους λίγους διασωθέντες της φετινής σεζόν, έχοντας κερδίσει την «μάχη» με τον Άσλει Γιανγκ. Φαίνεται πολύ πιθανό να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Δεξιός μέσος: Αντόνιο Βαλένσια

Club captain Antonio Valencia faces an uncertain future after falling out with boss Mourinho

Ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει με οποιονδήποτε αν δεν ενεργοποιηθεί η μονοετής επέκταση του συμβολαίου του πριν την 1η Μαρτίου. Δεν βρέθηκε στην αποστολή με τη Νιούκαστλ εξ αιτίας μιας δημοσίευσης κατά του Μουρίνιο, με τον Κολομβιανό να απολογείται αργότερα. Αν ο Ντιόγκο Νταλότ βρει τα πατήματά του, τότε ίσως ο Βαλένσια να περισσεύει.

Δεξιός μέσος: Άντερ Ερέρα

Ander Herrera has been linked with a move back to Spain but is keen on staying at United

Ο Ισπανός μέσος είναι πρόθυμος να παραμείνει στο Μάντσεστερ, με το πάθος και την αφοσοίωσή του να τον έχουν κάνει από τους πιο αγαπημένους των φιλάθλων. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της χώρας του, όμως φαίνεται έτοιμος να παραμείνει.

Κεντρικός μέσος: Αντρέας Περέιρα

Andreas Pereira is out of contract next summer but United can exercise an extension

Επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ για περισσότερο χρόνο συμμεοχής, όμως ο ανταγωνισμός είναι υψηλός από Μάτιτς, Φελαϊνί, Πογκμπά και Φρεντ. Ο Βραζιλιάνος θέλει εγγυημένα πιο πολλά αγωνιστικά λεπτά, με τη διοίκηση να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ένα χρόνο, ώστε να αποφύγει να τον χάσει ως ελέυθερο.

Αριστερός μέσος: Άσλεϊ Γιανγκ

Mourinho is a big admirer of Young so the veteran is likely to be handed a new contract

Αποτέλεσε αρκετά αξιόπιστη λύση στα αριστερά της άμυνας την περσινή σεζόν και κέρδισε την κλήση του στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το μουντιάλ. Ωστόσο, έχει χάσει πλέον τη θέση του από τον Λουκ Σο και αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από Βαλένσια και Νταλότ στην αντίθετη πλευρά. Η ευελιξία του στις θέσεις ενδέχεται να του δώσει τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο παρουσίας στο «Όλντ Τράφορντ».

Μεσοεπιθετικός: Χουάν Μάτα

Juan Mata played a major role in United's comeback against Newcastle by scoring a free-kick

Η έλλειψη ρυθμού αποτελεί πρόβλημα για την Premier League, με τον ίδιο να δείχνει την ποιότητά του στην εκτέλεση φάουλ κόντρα στη Νιούκαστλ. Όπως και ο Ερέρα, είναι θέμα ενδιαφέροντος από την Ισπανία, αν τελικά επιλέξει να επιστρέψει στη χώρα του.

Σέντερ φορ: Άντονι Μαρσιάλ

Anthony Martial, pictured after scoring against Newcastle, looks set to prolong his stay

Αναμένεται χαμός στο «Όλντ Τράφορντ» αν η Γιουνάιτεντ «ανοίξει την πόρτα» στο Γάλλο επιθετικό για να φύγει ως ελεύθερος. Είναι διατεθειμένος να παραμείνει, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, πιστεύοντας πως θα μείνει περισσότερο διάστημα από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Eleven Man United players could leave Old Trafford next summer if they do not sign new deals 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ενδεκάδα που μένει ελεύθερη το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.