Sportime

Έβερτον και Ρόμα μαζεύουν χρήματα για τον Σον Κοξ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Έβερτον και Ρόμα μαζεύουν χρήματα για τον Σον Κοξ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Ρόμα καλεί τους οπαδούς της να συγκεντρώσουν χρήματα για τη θεραπεία του άτυχου φίλου της Λίβερπουλ που χτυπήθηκε στο κεφάλι από οπαδούς της ιταλικής ομάδας.

Η Ρόμα δείχνοντας μεγαλείο και σε μια αξιέπαινη ενέργεια, με ανακοίνωσή της στα social media καλεί τους φίλους της να βοηθήσουν οικονομικά, προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη ο φίλος των "ρεντς", ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, μπροστά από το Albert Pub, όπου μαζεύονται οι φίλοι της Λίβερπουλ, περίπου 80 οπαδοί της Ρόμα με κουκούλα και οπλισμένοι με ιμάντες και σφυριά, επιτέθηκαν εναντίον φίλων των "ρεντς". Οι δύο Ιταλοί εντοπίστηκαν το βράδυ, ενώ εννέα οπαδοί (πέντε Ιταλοί και τέσσερις Βρετανοί) συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό του Κοξ.

Πέρα από την Ρόμα που κάνει αυτή την προσπάθεια να μαζέψει χρήματα και ο αμυντικός της Έβερτον, Σίμους Κόουλμαν, κάνοντας μια δωρεά ύψους 5.000 ευρώ για την θεραπεία του 53χρονου Ιρλανδού φίλου της Λίβερπουλ, Σον Κοξ.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα