Sportime

Στην Ταϊλάνδη για την κηδεία του Σριβανταναπράμπα οι παίκτες της Λέστερ

Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, έχασε τη ζωή του με μετά το ματς με την Γουέστ Χαμ, όταν το ελικόπτερο που τον μετέφερε στο πάρκινγκ, έπεσε

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Στην Ταϊλάνδη για την κηδεία του Σριβανταναπράμπα οι παίκτες της Λέστερ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, έχασε τη ζωή του με μετά το ματς με την Γουέστ Χαμ(27/10) , όταν το ελικόπτερο που τον μετέφερε στο πάρκινγκ, κατέπεσε.

Οι παίκτες των «αλεπούδων» αναμένεται να δώσουν το παρόν στην κηδεία του στην Ταϊλάνδη, καθώς θα ταξιδέψουν μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κάρντιφ για την Premier League το Σάββατο (03/11) με σκοπό να τιμήσουν τη μνήμη του.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι κόντρα στη Σαουθάμπτον για το Carabao Cup αναβλήθηκε για τις 27/11, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι ποδοσφαιριστές για το μακρύ ταξίδι.

https://www.sportime.gr/podosfairo/184810/salach-itan-to-oneiro-moy-na-ertho-sti-liverpoyl/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα