ΑΓΓΛΙΑ

«Κοιτάζει τον Ντεμπελέ η Λίβερπουλ»

Ο νεαρός Γάλλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ
«Κοιτάζει τον Ντεμπελέ η Λίβερπουλ»

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι ενδιαφέρει έντονα τη Λίβερπουλ είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει βρει τα πατήματα του στη Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει η «Sun» ο Γιούργκεν Κλοπ είναι έτοιμος να δαπανήσει κοντά στα 97 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να φέρει τον νεαρό Γάλλο στην Αγγλία.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του στη Μπαρτσελόνα, αφού έμεινε εκτός από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, ενώ δεν βρίσκεται και στις πρώτες επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε γενικά.

Έτσι ο Γερμανός τεχνικός θέλει να συνεργαστεί με τον Ντεμπελέ, προκειμένου να τον βοηθήσει να φτάσει στο επίπεδο που ήταν στη Ντόρτμουντ, όταν ξεχώρισε και έγινε αντιληπτός από τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Μάλιστα σε ερώτηση που του είχε γίνει στο παρελθόν για το αν θα ήθελε τον παίκτη στην ομάδα του, απάντησε: «Αν είναι στην αγορά, τότε ενδιαφέρομαι να τον αποκτήσω».

Μένει να δούμε αν όντως οι φήμες, πάρουν και μορφή πρότασης, με την αγγλική ομάδα να καταθέτει πρόταση σε λίγους μήνες, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Πάντως μέχρι στιγμής τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για χάρη του Κλοπ είναι πολλά, με τους Άλισον, Κεϊτά και Βαν Ντάικ να έχουν φτάσει τα 205 εκατομμύρια ευρώ.

Λίβερπουλ: Οι μεταγραφικοί στόχοι

Ο Παπασταθόπουλος έδωσε χαρά σε ένα τυφλό αγόρι (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κοιτάζει τον Ντεμπελέ η Λίβερπουλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.