ΑΓΓΛΙΑ

Η Τσέλσι θέλει τον πρώτο σκόρερ της Serie A

Δεν σταματάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την Τσέλσι
Η Τσέλσι θέλει τον πρώτο σκόρερ της Serie A

Έναν παίκτη που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή της θέλει η Τσέλσι, που έχει αρχίσει και θέτει τους στόχους της για τη χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι λοιπόν, όπως γίνεται γνωστό από τα ΜΜΕ της Αγγλίας, έχει βάλει στο… μάτι τον Κριστόφ Πίατεκ, που σπάει όλα τα κοντέρ με τη φανέλα της Τζένοα.

Ο Πολωνός επιθετικός, είναι μόλις 23 ετών και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στη Serie A, όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας 9 γκολ σε 12 συμμετοχές, αφήνοντας πίσω του, τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Τσίρο Ιμόμπιλε και Μάουρο Ικάρντι.

Έτσι ο Ιταλός προπονητής που τον ξέρει καλά, θέλει να τον φέρει στην Αγγλία και να επενδύσει πάνω στο ταλέντο του, ώστε να βρουν οι «μπλε» αυτό που τους λείπει στην κορυφή της επίθεσης.

Μένει να δούμε, αν οι φήμες θα πάρουν μορφή πρότασης, με τη Τζένοα να έχει βάλει ψηλά την τιμή για τον 23χρονο.

Ο Πογκμπά ξεκίνησε μαθήματα για να μάθει κολύμπι!

Νιούκαστλ για Σολάνκε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Τσέλσι θέλει τον πρώτο σκόρερ της Serie A», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.