ΑΓΓΛΙΑ

«Ψάχνονται για τον Έρικσεν η Ρεάλ και η Παρί»

Ο Έρικσεν είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς
«Ψάχνονται για τον Έρικσεν η Ρεάλ και η Παρί»

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν έντονα στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός βρίσκεται σε διαδικασίες συζητήσεων με την Τότεναμ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται σύντομα.

Το όνομα ζήτημα κάπου κολλάει, με τον παίκτη να εξετάζει και τις άλλες επιλογές που έχει, με δύο μεγαθήρια να… σφάζονται για να τον αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό από τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο των Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, που θέλουν να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή.

Από κει και πέρα, μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση του και αν θα επιλέξει την παραμονή στην Αγγλία ή θα αναχωρήσει για άλλες «πολιτείες».

Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Γιόβιτς

Αυξάνει τη χωρητικότητα του γηπέδου της η Γουέστ Χαμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ψάχνονται για τον Έρικσεν η Ρεάλ και η Παρί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.