ΑΓΓΛΙΑ

Σάρι: «Η Σίτι είναι σε άλλο επίπεδο»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στη Σίτι και σε όλους τους άλλους
Σάρι: «Η Σίτι είναι σε άλλο επίπεδο»

Μετά τον αγώνα με την Γουλβς και την ήττα της Τσέλσι μίλησε ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και τη διαφορά των ομάδων της Premier League με τη Σίτι.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα έπαιξε καλά, ωστόσο το πρώτο γκολ δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα.

«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά για 55 λεπτά. Μετά το πρώτο γκολ που μπήκε ενώ είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ξαφνικά  γίναμε μια άλλη ομάδα. Δεν ξέρω γιατί και είμαι πραγματικά πολύ ανήσυχος, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για το πώς αντιδράσαμε στο πρώτο γκολ.

Χάσαμε τα πάντα μετά από αυτό το τέρμα. Και το αποτέλεσμα και το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές, αλλά με το μέταλλο που έχει η ομάδα. Μπορούμε να χάσουμε σίγουρα, αλλά όχι χωρίς να δείξουμε αντίδραση», ήταν τα λόγια του.

Στην συνέχεια μίλησε και για την πρωταθλήτρια που δείχνει ότι είναι πολύ δυνατή: «Η Σίτι είναι σε ένα άλλο επίπεδο. Δεν είναι στη δική μας κατηγορία. Πρέπει να παλέψουμε για να μπούμε στην τετράδα. Η Σίτι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου».

Ανατροπή η Λίβερπουλ, μοιρασιά στο Μάντσεστερ

Onda Madrid: “Ο Αζάρ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάρι: «Η Σίτι είναι σε άλλο επίπεδο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.