ΑΓΓΛΙΑ

Μέντες: «Δεν φεύγει ο Μουρίνιο»

Ο Ζόρζε Μέντες ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα να αποχωρήσει ο Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μέντες: «Δεν φεύγει ο Μουρίνιο»

Ο Ζόρζε Μέντες δε συνηθίζει να μιλάει ανοικτά για τους πελάτες του, εκτός αν παρίσταται μεγάλη ανάγκη, όπως στην προκειμένη περίπτωση για Μουρίνιο-Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξήγησε ότι παρά την άσχημη πορεία που έχει φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν τίθεται να αποχωρήσει ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα τόνισε σε δήλωσή του: «Όσες φήμες κυκλοφορούν για τον Μουρίνιο, είναι παντελώς αναληθή. Ο Ζοσέ είναι χαρούμενος με το club και το αντίστροφο. Έχει συμβόλαιο μακροχρόνιο (2020) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο σύλλογο ώστε να χτίσει ένα συμπαγές και νικηφόρο project».

Βέβαια αξίζει να θυμίσουμε ότι η Γιουνάιτεντ είναι στη 8η θέση, 18 βαθμούς πίσω από την κορυφή και το κλίμα είναι κάκιστο, αφού υπάρχουν κόντρες με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μουρίνιο τρόμαξε έναν πιτσιρικά και του ζήτησε συγγνώμη (vid)

Ανατροπή η Λίβερπουλ, μοιρασιά στο Μάντσεστερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέντες: «Δεν φεύγει ο Μουρίνιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.