ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο ο Τζο Γκόμεζ

Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ο νεαρός αμυντικός
Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο ο Τζο Γκόμεζ

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζει τη φετινή περίοδο για τη Λίβερπουλ, είναι σίγουρα ο Τζο Γκόμεζ ο οποίος έχει σημειώσει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο ο 21χρονος αμυντικός είχε μία άτυχη στιγμή στον αγώνα με την Μπέρνλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και αναμένεται να λείψει περίπου έξι εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

Κάτι τέτοιο όμως δεν εμπόδισε τους «κόκκινους» να του προτείνουν επέκταση συμβολαίου και να τον… δέσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αυτή πλέον είναι η πάγια τακτική της ομάδας, που ανανεώνει τους παίκτες του βασικού κορμού της. Έτσι μετά τους Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο, έρχεται και ο Τζο Γκόμεζ να προστεθεί στη λίστα.

Ο παίκτης αποκτήθηκε το 2015 από την Τσάρλτον για τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και πλέον έχει εξελιχθεί σε εξαιρετικό αμυντικό, που κάνει κορυφαίο δίδυμο με τον Βαν Ντάικ.

«Ανανεώνει τον Φόντεν η Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Κλοπ έγινε γκράφιτι στο Λίβερπουλ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο ο Τζο Γκόμεζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.