ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Έξι εβδομάδες εκτός ο Ματίπ

Η Λίβερπουλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζοέλ Ματίπ για τις επόμενες έξι εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό του με τη Νάπολι – Ο Καμερουνέζος θα μπει άμεσα στο χειρουργείο
Λίβερπουλ: Έξι εβδομάδες εκτός ο Ματίπ

Η Λίβερπουλ νίκησε τη Νάπολι και συνεχίζει κανονικά στο Champions League, αλλά στον αγώνα με τους Ιταλούς τραυματίστηκε ο Ζοέλ Ματίπ.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ έπεσε άτσαλα στο έδαφος έπειτα από μία σύγκρουση και την επομένη του αγώνα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα είναι προτιμότερο να υποβληθεί σε επέμβαση για το πρόβλημα στην κλείδα και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Κατ’ επέκταση θα είναι έτοιμος προς τα τέλη Ιανουαρίου, ώστε να ενισχύσει εκ νέου την ομάδα του.

Αυτό ήταν το δεύτερο πλήγμα για τη Λίβερπουλ και πιο συγκεκριμένα για τον Γιούργκεν Κλοπ όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, αφού πριν από λίγες μέρες τραυματίστηκε και αποχώρησε και ο Άγγλος στόπερ, Τζο Γκόμεζ.

Λίβερπουλ: Πλήγμα με Γκόμεζ

Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο ο Τζο Γκόμεζ

Λίβερπουλ: Οι μαγικές νύχτες στο «Ανφιλντ» (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίβερπουλ: Έξι εβδομάδες εκτός ο Ματίπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.