ΑΓΓΛΙΑ

Τέλος ο Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.
Τέλος ο Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.

Aναλυτικά:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έφυγε από το σύλλογο.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη δουλειά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ευχόμαστε επιτυχία στο μέλλον.

Ένας υπηρεσιακός προπονητής θα προσληφθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, την ώρα που η διοίκηση θα ερευνά για να βρει έναν καινούργιο προπονητή.

Ο 55χρονος Πορτογάλος τεχνικός κάθισε για 2,5 χρόνια στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», αντικαθιστώντας τον Λουίς φαν Χάαλ. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και αποχώρησε έξι μήνες πριν την ολοκλήρωσή του. Συνολικά μέτρησε 144 παιχνίδια με 84 νίκες, 31 ισοπαλίες και 29 ήττες. Ωστόσο, η κακή έως τώρα πορεία στην Premier League έχει ως αποτέλεσμα το -19 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Με τη Γιουνάιτεντ, κατέκτησε το Europa League, ένα αγγλικό Λιγκ Καπ και το Κομιούνιτι Σιλντ. Mάλιστα, είναι αξιοσημείωτο πως η απόλυσή του έρχεται ακριβώς τρία χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι για δεύτερη φορά, όταν τότε οι Λονδρέζοι βρισκόνταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.