ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ κάλεσε τον τυφλό φίλαθλο στο Μέλγουντ (vid)

Ο Μάικ Κάρνεϊ παρακολουθεί τη Λίβερπουλ με τα μάτια της ψυχής τους. Έχει χάσει την όρασή του, αλλά επιμένει. Να «βλέπει» την αγαπημένη του ομάδα. Η φιγούρα του έγινε πασίγνωστη, σε εκείνον τον πανηγυρισμό του τέρματος του Μο Σαλάχ στην αναμέτρηση με τη Νάπολι, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Αιγύπτιος...
Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ κάλεσε τον τυφλό φίλαθλο στο Μέλγουντ (vid)

Ο Μάικ Κάρνεϊ παρακολουθεί τη Λίβερπουλ με τα μάτια της ψυχής τους. Έχει χάσει την όρασή του, αλλά επιμένει. Να «βλέπει» την αγαπημένη του ομάδα.

Η φιγούρα του έγινε πασίγνωστη, σε εκείνον τον πανηγυρισμό του τέρματος του Μο Σαλάχ στην αναμέτρηση με τη Νάπολι, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός κάλεσε τον διάσημο πια φίλαθλο, ο οποίος πήγε στο Μέλγουντ μαζί με τον ξάδερφό του, Στέφεν Γκαρσία. Το δεύτερο άτομο που εμφανίζεται στο βίντεο. Εκείνον που του εξηγεί όσα συμβαίνουν στο γήπεδο.

Την ώρα της αναμονής, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ. Στάθηκε και συνομίλησε με τους δύο φιλάθλους. Στη συνέχεια ήταν η ώρα του Σαλάχ. Μία γρήγορη κουβέντα, ένα δώρο με την υπογεγραμμένη φανέλα του και γρήγορα στην προπόνηση!

Ο Κάρνεϊ και ο Γκαρσία βρέθηκαν στο γήπεδο και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν όλη την ομάδα των «κόκκινων». Ολοι οι παίκτες αναγνώρισαν τον Κάρνεϊ. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και φυσικά ο καθένας του υπέγραψε μία άλλη φανέλα που είχε μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μπεργκ ξέχασε το μπόνους…

Σοκαριστικό βίντεο: Ο Τζήλος και η επίθεση από τους αγνώστους! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ κάλεσε τον τυφλό φίλαθλο στο Μέλγουντ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.