Τσέλσι: Σκέφτεται ανταλλαγή Μοράτα για Ιγκουαΐν ο Σάρι

Ο Αλβάρο Μοράτα δεν έχει προσφέρει ακόμα αυτά που θα ήθελε ο προπονητής του στην Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι και έτσι ο κόουτς των Λονδρέζων σκέφτεται να τον ανταλλάξει με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Έτσι ακούγετε τουλάχιστον στην Ιταλία, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, με τον Ιταλό τεχνικό της Τσέλσι να θέλει να συνεργαστεί εκ νέου με...
Τσέλσι: Σκέφτεται ανταλλαγή Μοράτα για Ιγκουαΐν ο Σάρι

Ο Αλβάρο Μοράτα δεν έχει προσφέρει ακόμα αυτά που θα ήθελε ο προπονητής του στην Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι και έτσι ο κόουτς των Λονδρέζων σκέφτεται να τον ανταλλάξει με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Έτσι ακούγετε τουλάχιστον στην Ιταλία, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, με τον Ιταλό τεχνικό της Τσέλσι να θέλει να συνεργαστεί εκ νέου με τον Αργεντινό επιθετικό.

Η υπόθεση όμως δεν είναι τόσο απλή, καθώς ο παίκτης αγωνίζεται δανεικός στην Μίλαν από την Γιουβέντους και θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή φόρμουλα» για να γίνει πράξη η σκέψη της ανταλλαγής των δύο παικτών.

Ο Μπεργκ ξέχασε το μπόνους…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσέλσι: Σκέφτεται ανταλλαγή Μοράτα για Ιγκουαΐν ο Σάρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.