ΑΓΓΛΙΑ

Απίστευτη έκπληξη σε σχολείο από τους Σαλάχ, Σακίρι και Ρόμπερτσον (vid)

Οι τρεις παίκτες της Λίβερπουλ τρέλαναν τους μικρούς φίλους της Λίβερπουλ και όχι μόνο
Απίστευτη έκπληξη σε σχολείο από τους Σαλάχ, Σακίρι και Ρόμπερτσον (vid)

Μία πολύ μεγάλη έκπληξη θέλησαν να κάνουν οι Σαλάχ, Σακίρι και Ρόμπερτσον, που βρέθηκαν σε ένα σχολείο στο Λίβερπουλ, για να βρεθούν κοντά στα παιδιά.

Το όλο πρότζεκτ ήθελε τους μαθητές του δημοτικού να κάθονται μπροστά από μία κάμερα, προκειμένου να πουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και τον παίκτη που προτιμούν.

Φυσικά οι τρεις παίκτες ήταν ανάμεσα στις προτιμήσεις τους και μόλις τους έβλεπαν μπροστά τους, έμεναν με το… στόμα ανοιχτό και είχαν πολύ αστείες αντιδράσεις.

Μάλιστα όχι μόνο τα παιδάκια που υποστήριζαν Λίβερπουλ δεν πίστευαν στα μάτια τους, αλλά και μερικά που έλεγαν πως είναι οπαδοί της Έβερτον. Ένα από αυτά πάντως τόνισε πως ο Ριτσάρλισον που αγωνίζεται στα «ζαχαρωτά» είναι καλύτερος από τον Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να ξεσπά σε γέλια.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

https://www.facebook.com/LiverpoolFC/videos/209178640026246/

Μουρίνιο: Μετά την απόλυση και ροζ σκάνδαλο! (pics)

Ο Πογκμπά… αποθεώνει τον Μουρίνιο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη έκπληξη σε σχολείο από τους Σαλάχ, Σακίρι και Ρόμπερτσον (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.