ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι: Ετοιμάζει πρόταση για Λοσάνο

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Ίρβινγκ Λοσάνο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ιταλικό δημοσίευμα!
Τσέλσι: Ετοιμάζει πρόταση για Λοσάνο

Η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Ίρβινγκ Λοσάνο, ο οποίος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Αϊντχόφεν!

Ο Μεξικανός ακραίος επιθετικός της Αϊντχόφεν έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Champions League και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει για… νέες πολιτείες!

Η Τσέλσι τον έχει βάλει στο στόχαστρό της σύμφωνα με δημοσίευμα του «Calcio Mercato», ενώ αναμένεται να έχει σοβαρό ανταγωνισμό από τη Μίλαν αλλά και την Τότεναμ!

Ο 23χρονος έχει πετύχει φέτος 15 γκολ και έχει δώσει 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και χαίρει της εκτίμησης του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός προπονητής έχει τους Μοράτα και Ζιρού, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος με κανένα από τους δύο.

Μάλιστα πληροφορίες από την Ιταλία, τον ήθελαν να τσεκάρει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος στη Μίλαν και θα ήθελε να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή.

Μέχρι στιγμής, η Τσέλσι δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον Λοσάνο, τον οποίο η Αϊντχόφεν φέρεται να κοστολογεί στα 60 εκατ. ευρώ, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνει την κίνησή της…

Η Μίλαν γλυκοκοιτάζει τον Λοσάνο!

Δυνατά για Ίρβινγκ Λοσάνο η Τσέλσι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσέλσι: Ετοιμάζει πρόταση για Λοσάνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.