ΑΓΓΛΙΑ

«Τελεσίγραφο της Μπάγερν στην Τσέλσι για Χούμελς»

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε τις τελικές απαντήσεις στους Άγγλους
«Τελεσίγραφο της Μπάγερν στην Τσέλσι για Χούμελς»

Για την απόκτηση του Ματ Χούμελς φαίνεται ότι ενδιαφέρεται η Τσέλσι, η οποία έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο γνωστός αμυντικός δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της πρωταθλήτριας Γερμανίας κάτι που του κοστίζει και φαίνεται πως και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει και να βρει κάτι άλλο στην καριέρα.

Ωστόσο οι Βαυαροί δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών για να τους έρθει μία πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, αφού θέλουν να έχουν χρόνο για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Έτσι όπως γίνεται γνωστό από τα ΜΜΕ της Αγγλίας, οι Γερμανοί έδωσαν τελεσίγραφο στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, τονίζοντας πως πρόταση πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις 14 Ιανουαρίου αλλιώς ο παίκτης δεν θα δοθεί.

Μένει να δούμε τελικά τι θα επιλέξουν οι «Μπλε» του Λονδίνου, θα κινηθούν για τον παίκτη.

Διέλυσε την Άρσεναλ η πρωτοπόρος Λίβερπουλ (vid)

Μπάγερν: Νέα κίνηση για τον Χάντσον-Οντόι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τελεσίγραφο της Μπάγερν στην Τσέλσι για Χούμελς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.