ΑΓΓΛΙΑ

Η Νότιγχαμ έχει τον Κάναντι ψηλά στη λίστα της

Ο κόσμος κρατά τον Καράνκα στην ομάδα, αλλά ο τεχνικός του Ατρομήτου είναι από τους βασικούς υποψηφίους για αντικαταστάτης
Η Νότιγχαμ έχει τον Κάναντι ψηλά στη λίστα της

Τα πράγματα είναι… οριακά  στην Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Αϊτορ Καράνκα μετράει μέρες στην ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απογοητευμένος με τον Ισπανό τεχνικό, αλλά βρίσκει… κόντρα τους οπαδούς της ομάδας, που η πλειοψηφία τους, τον θέλει εκεί. Θέλει να τον αντικαταστήσει και τα δύο επόμενα ματς στην Τσάμπιονσιπ, θα είναι πολύ κρίσιμα για το μέλλον του.

Η Νότιγχαμ αντιμετωπίζει αύριο (1/1) την Λιντς εντός έδρας και μετά την Ρέντινγκ εκτός, σε δύο πολύ κρίσιμα ματς. Η ομάδα είναι ακόμη εντός στόχου, που είναι η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αν ο Καράνκα δε κερδίσει τα ματς αυτά, τότε δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί από τον πάγκο.

Ποιοι είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να αναλάβουν την ομάδα; Ο πρώτος στην λίστα, είναι ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς που απομακρύνθηκε από την Φούλαμ. Ο δεύτερος είναι ο Νταμίρ Κάναντι! Ο τεχνικός του Ατρομήτου χαίρει της εκτίμησης του Μαρινάκη και αν δεν… κάτσει η περίπτωση Γιοκάνοβιτς (εφ’ όσον απομακρυνθεί ο Καράνκα που όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί), τότε ακολουθεί η περίπτωση του. Είναι ψηλά στη λίστα της Νότιγχαμ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνούμε πως τον ήθελε και ο Ολυμπιακός, πριν καταλήξει στον Μαρτίνς.

Νότιγχαμ, Μέντεζ, Καράνκα, Ολυμπιακός…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Νότιγχαμ έχει τον Κάναντι ψηλά στη λίστα της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.