ΑΓΓΛΙΑ

Λουκάκου: «Με εξέπληξε ο Σόλσκιερ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λουκάκου για τον νέο του προπονητή
Λουκάκου: «Με εξέπληξε ο Σόλσκιερ»

Βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα του τη νέα χρονιά ο Ρομέλου Λουκάκου, κάτι που όπως είπε το οφείλει κατά πολύ στον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε χάσει αρκετό καιρό την επαφή του με τα δίχτυα, έχει πλέον σκοράρει σε κάθε παιχνίδι με τον Νορβηγό στον πάγκο της ομάδας, κάτι που σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

«Με βοήθησε αρκετά ο νέος τεχνικός. Την πρώτη μέρα μου έκανε μία ολόκληρη ανάλυση του παιχνιδιού μου και με εξέπληξε και θέλω πολύ να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του.

Μου μιλάει συνέχεια και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει και παίζει με τον τρόπο που αρέσει και σε εμένα αλλά και σε όλη την ομάδα.

Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, αλλά θέλει από εμάς να νικάμε κάτι που θέλουμε φυσικά και εμείς», ήταν τα λόγια του.

Αποκλεισμός-σοκ για Λέστερ!

Η Σίτι διέλυσε με 7-0 τη Ρόδεραμ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουκάκου: «Με εξέπληξε ο Σόλσκιερ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.